Jan Yossarian
Neverifikovaný uživatel @6

|
 |
« kdy: Včera v 18:54 » |
|
Sestra mi postaví vodu na čaj a běhá po bytě. Po chvíli koukám, že voda v rychlovarce vaří nějak dlouho a nevypíná se. Ptám se zda to dělá často. Odpověď byla, že je to normální, tedy to za normální u tohoto levného typu považovala.
Za nějakou dobu sedím u klienta a zase koukám na rychlovarku jak nevypíná. Je nová, budou ji na Alze reklamovat. Reklamace proběhla prý velice rychle a nová konvice vypíná. Mno ...
Včera na provoze uklízeli a všiml jsem si doslova roztavené rychlovarky která byla v bedně navyhození. Prý jednoho krásného dne přestala vypínat.
Po takových spontánně nabytých informacích jsou mi nějaké vyražené značky CE, Made in, a podobné absurdnosti úplně ukradené. Rychlovarku považuji za nebezpečí číslo jedna. Jistič, proudový chránič, AFDD všechno neúčinné.
Jediná rada co dávám svému okolí je, rychlovarku používat pouze v přítomnosti obsluhy, tedy doku je v provozu neodcházet. A po použití výtahnout vidlici ze zásuvky.
Když mi soused řekl ať to nepřeháním, pak se ptám zde, zda je pouze moje nedůvěra?
|